Doe mee met de ondernemersvereniging

Ondernemersvereniging BIZ Zeeheldenkwartier
DE BIZ IS VAN, VOOR EN DOOR ONDERNEMERS

In 2012 is de ondernemersvereniging opgericht voor en door ondernemers in de Prins Hendrikstraat en Prins Hendrikplein, Zoutmanstraat, Piet Heinstraat en Piet Heinplein om gezamenlijk te investeren in de kwaliteit van het winkelgebied.

Heeft u een winkel of bent u gevestigd in het Zeeheldenkwartier en staat u nog niet op deze website? Registreer nu en doe mee!

Alle ondernemers die in het BIZ-gebied vallen zijn verplicht bijdrageplichtig en betalen € 250 per jaar en kunnen daarom gratis lid worden van de ondernemersvereniging. De verplichte bijdragen voor de BIZ worden geïnd door de gemeentelijke belastingdienst. Voor meer informatie zie: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/ondernemen/bedrijveninvesteringszone-biz.htm
 

Ondernemers die in het overig deel van het Zeeheldenkwartier gevestigd zijn kunnen vrijwillig lid worden door de contributiekosten à € 250 per jaar over te maken op de bankrekening ten name van ondernemersvereniging BIZ Zeeheldenkwartier: Rabobank: NL45RABO0300603797

De vereniging BIZZ betaalt uit de bijdragen de activiteiten om de economische ontwikkeling in het Zeeheldenkwartier te bevorderen:

  • Marketing van het winkelgebied. Dit is niet onopgemerkt gebleven en Zeeheldenkwartier is tot winnaar uitgeroepen van de NRW Marketingprijs 2014. Het winkelgebied is nu één van de hipste van Den Haag, met mooie panden, bijzondere winkels, eigenzinnige en creatieve ondernemers, zonnige terrasjes èn goede horeca
  • Online zichtbaarheid van het winkelgebied èn de ondernemers verbeteren door een mobiele website, het gebruik van SEO, een Facebook pagina (meer dan 10.000 volgers) en Instagram (meer dan 4500 volgers).
  • Promoten en ondersteunen van activiteiten en evenementen georganiseerd door de leden zoals instore events of een WoonWeek, Designkwartier, Proef de Wijk, Winterlicht, BuurtBios
  • Het bestuur is een spreekbuis richting gemeente door gesprekken te voeren en aan te zitten in verschillende overleggen.
  • Interne nieuwsbrieven en leden activiteiten
  • Uitstraling van het winkelgebied verbeteren door bijdrage te leveren aan een schoon en veilig winkelgebied.
  • Verminderen van leegstand, steeds meer winkels vestigen zich in de winkelstraten.

Onze missie en visie

Onze missie is om in de komende jaren uit te groeien tot een bekend en geliefd winkelgebied door de bezoekers een prettige en gastvrije winkelomgeving te bieden. De ondernemers uit het BIZ-gebied zullen zich gezamenlijk inspannen om een sfeer te creëren waar iedere bezoeker zich welkom en thuis voelt.

Onze visie is de organisatiegraad van de ondernemers te vergroten om het winkelgebied beter op de kaart te kunnen zetten. De gezamenlijke investering van alle ondernemers in de kwaliteit van het leefklimaat en uitstraling van “ het Zeeheldenkwartier” heeft als doel de bezoekersaantallen en herhalingsbezoeken te laten stijgen.

Over mijn bedrijf

Foto

Contactgegevens

Overig