Design & Living

classicdesign.nl


classicdesign.nl Interior is een kleine speciaalzaak met veel merken vintage (gebruikte) klassieke designmeubels en verlichting. Een paradijsje dus voor de liefhebber en de verzamelaar, want de meubels zijn anders te vinden in musea voor kunst en design en op gespecialiseerde designveilingen.

KENMERKEN

Aan het interieur van de winkel/showroom is veel aandacht besteed. Het is in 1999 ontworpen door een binnenhuisarchitect en nog steeds actueel: wit met donkere houtaccenten. De stoelen zijn in een speciaal ontworpen strakke vitrine-achtige kast. De vloer ligt een stuk lager dan de straat, zodat je een goed overzicht hebt, met een spannende doorkijk naar het achterste gedeelte.

SFEER

De sfeer bij classicdesign.nl Interior is tijdloos, zakelijk, fris, sober, overzichtelijk met veel aandacht voor de meubels. De meubels zijn weliswaar ‘retro’, maar dat werkt niet door in de sfeer. Een bewuste keuze, omdat echt design ‘tijdloos en trendloos’ is! De winkel trekt veel liefhebbers van mooi design: expats, studenten, architecten, acteurs, schrijvers, filmregisseurs, grafisch ontwerpers etc.

BIJZONDERHEDEN

Men is ook gespecialiseerd in het herbekleden en repareren van Charles Eames Aluminium Chairs van zowel Vitra als Herman Miller. Heb je een bijzonder Designstuk te koop, neem dan even contact op. Openingstijden: zie onderstaand, verder op afspraak. Je kunt er makkelijk voor de deur parkeren.

MERKEN O.A. Vitra, Herman Miller, Cassina, Fritz Hansen, Castelli, Artemide, Knoll, B-Line, USM-Haller, Artifort, Spectrum, Pastoe, Guzzini, O'Luce, Arteluce, Luceplan, Floss etc.

Zoutmanstraat 41
2518 GM Den Haag

T 06 50 50 68 65
info@classicdesign.nl
http://www.classicdesign.nl


Openingstijden
Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
12.00 - 17.30
Vrijdag
12.00 - 17.30
Zaterdag
11.30 - 16.00
Zondag
-
Design Room

Piet Heinstraat 64

Kikubari

Prins Hendrikstraat 30B

Elvis & Otis

Prins Hendrikstraat 124

WNKL Den Haag

Piet Heinstraat 57

Chairs

Zoutmanstraat 106

Edwin Pelser - MUUTO BRAND STORE

Piet Heinstraat 123 - 125

Heering Office

Zoutmanstraat 32 + 34

classicdesign.nl

Zoutmanstraat 41

Teximart Interieur

Piet Heinstraat 139

WAUW

Piet Heinstraat 51a

Edwin Pelser

Piet Heinstraat 123

Watt Design

Laan van Meerdervoort 94a

Engelien de winkel

Piet Heinstraat 87

Scooter Cor

Prins Hendrikstraat 66

Kemper Fietsen

Waldeck Pyrmontkade 454

Bierens Verf

Waldeck Pyrmontkade 676

Plastiglas

Zoutmanstraat 56/58/70 A

Gomsa

Zoutmanstraat 6 A